Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Első vásárlásodhoz -10% kedvezmény, használd a WELCOME10 kuponkódot!

Kérdése van? Írjon nekünk! info@beleaf.hu

Szűrés
Íz

Fehérjék

Fehérjék: Fehérjék koncentrált fehérjeforrások, amelyek segíthetnek könnyen pótolni ezt az alapvető makrotápanyagot. Fizikai aktivitástól függően minden embernek körülbelül 1,2-2 g fehérjét kell fogyasztania testtömeg-kilogrammonként. A fehérjeporokkal nagyszerű módon gondoskodhattok a napi fehérjebevitelről. Sőt, abban az esetben is hasznosak lehetnek, ha változatos étrenden keresztül sem tudtok elegendő fehérjét bevinni. A fehérjeporok ideálisak edzés utáni gyors nassolnivalónak, amely elősegíti a megdolgoztatott izmok regenerálódását, növekedését és erősítését. A fehérjeport fehérturmix készítéséhez használhatjátok, vagy receptekhez is adhatjátok, és olyan összetett ételeket készíthettek, amelyek megfelelő mennyiségű fehérjét biztosítanak és jól is laktok velük. Miért fontos a fehérje, és mire lehet jó? Felgyorsíthatja az anyagcserét – a fehérje rendelkezik a legmagasabb termikus hatással az összes makrotápanyag közül. Ez azt jelenti, hogy a szervezetünk ennek a tápanyagnak az elégetésére használja fel a legtöbb energiát. Ez pedig az anyagcsere serkentéséhez vezet. Megkönnyítheti a fogyást – a fehérje segíthet megőrizni az izomtömeget. Az izmok több energiát használnak fel a zsírszövethez képest, ez pedig lehetővé teszi, hogy hatékonyabban fogyjatok le. Elősegítheti az izomnövekedést – mivel a fehérje az izmok alapvető építőeleme, ezért a bevitele segíthet a további izomépítésben. Felgyorsíthatja a regenerációt – a szervezet a fehérjének köszönhetően képes hatékonyabban helyrehozni a sérült izomrostokat. Csökkentheti az éhséget és a sóvárgást – a fehérje telítő képessége biztosítja, hogy fehérjedús ételek elfogyasztása után ne legyetek hosszabb ideig éhesek, és közben az édesség utáni vágyatok is elmúlhat. Támogathatja a csontok egészségét – a fehérje egyik képessége a az egészséges csontozat fenntartása. A fenti tulajdonságok mindegyike valóban kulcsfontosságúvá teszi ezt a makrotápanyagot, és nem csak az aktív életmódot folytató emberek számára. Miből készülnek a fehérjeporok? A fehérjeporok általában hétköznapi élelmiszerekből készülnek, amelyek fehérjében gazdagok. Ez leggyakrabban a tej, amelyből a népszerű tejsavófehérje is készül. Tehát nem kell aggódnotok a szteroidok és más tiltott anyagok miatt. A fehérjeporok előállításához használt élelmiszerek attól függően változnak, hogy milyen típusú fehérjeporról van szó és kinek készül. Általában azonban a fehérjeporok leggyakoribb típusai, amelyekkel találkozhattok, állati és növényi eredetűek.

15termék
 

Fehérjék: Fehérjék koncentrált fehérjeforrások, amelyek segíthetnek könnyen pótolni ezt az alapvető makrotápanyagot. Fizikai aktivitástól függően minden embernek körülbelül 1,2-2 g fehérjét kell fogyasztania testtömeg-kilogrammonként. A fehérjeporokkal nagyszerű módon gondoskodhattok a napi fehérjebevitelről. Sőt, abban az esetben is hasznosak lehetnek, ha változatos étrenden keresztül sem tudtok elegendő fehérjét bevinni. A fehérjeporok ideálisak edzés utáni gyors nassolnivalónak, amely elősegíti a megdolgoztatott izmok regenerálódását, növekedését és erősítését. A fehérjeport fehérturmix készítéséhez használhatjátok, vagy receptekhez is adhatjátok, és olyan összetett ételeket készíthettek, amelyek megfelelő mennyiségű fehérjét biztosítanak és jól is laktok velük. Miért fontos a fehérje, és mire lehet jó? Felgyorsíthatja az anyagcserét – a fehérje rendelkezik a legmagasabb termikus hatással az összes makrotápanyag közül. Ez azt jelenti, hogy a szervezetünk ennek a tápanyagnak az elégetésére használja fel a legtöbb energiát. Ez pedig az anyagcsere serkentéséhez vezet. Megkönnyítheti a fogyást – a fehérje segíthet megőrizni az izomtömeget. Az izmok több energiát használnak fel a zsírszövethez képest, ez pedig lehetővé teszi, hogy hatékonyabban fogyjatok le. Elősegítheti az izomnövekedést – mivel a fehérje az izmok alapvető építőeleme, ezért a bevitele segíthet a további izomépítésben. Felgyorsíthatja a regenerációt – a szervezet a fehérjének köszönhetően képes hatékonyabban helyrehozni a sérült izomrostokat. Csökkentheti az éhséget és a sóvárgást – a fehérje telítő képessége biztosítja, hogy fehérjedús ételek elfogyasztása után ne legyetek hosszabb ideig éhesek, és közben az édesség utáni vágyatok is elmúlhat. Támogathatja a csontok egészségét – a fehérje egyik képessége a az egészséges csontozat fenntartása. A fenti tulajdonságok mindegyike valóban kulcsfontosságúvá teszi ezt a makrotápanyagot, és nem csak az aktív életmódot folytató emberek számára. Miből készülnek a fehérjeporok? A fehérjeporok általában hétköznapi élelmiszerekből készülnek, amelyek fehérjében gazdagok. Ez leggyakrabban a tej, amelyből a népszerű tejsavófehérje is készül. Tehát nem kell aggódnotok a szteroidok és más tiltott anyagok miatt. A fehérjeporok előállításához használt élelmiszerek attól függően változnak, hogy milyen típusú fehérjeporról van szó és kinek készül. Általában azonban a fehérjeporok leggyakoribb típusai, amelyekkel találkozhattok, állati és növényi eredetűek.